Symstemproblem eller liknande

Jag tänkte bara införa en liten rättelse:

O' min store konung, du glömde visst att nämna DONKEN efter vistelsen i det mystiska blåmärkstätlet :OOOOO
Men det gör ingenting! Ät minst sjutusentrehundra kalorier om dagen så ska du se att du bliver frisk!



ärade undersåtar och (icke) trogna fans.

Veckan har bestått utav både gott och ont, det började på måndagen med en väldigt underbar kebab med bröd, tisdagen bestod av våfflor och donken, onsdagen av den underbara kebaben igen, torsdagen bestod utav tacklingar på rugbyn som orsakade till små blåmärken men jag tröståt pizza den kvällen, fredagen bestod utav mängder av energi dricka och godis under nattens lan, lördagen bestod utav brunnsängs kebabrulle som brukar vara magiskt god men icke! dom failade denna gång. Och nu till det onda, jag har blivit sjuk igen, och jag har fått sova en timme för lite pga den helt onödiga 'ställ klockan en timme frammåt' idén... men tacos räddade mig lite grann, OCH VARFÖR GÅR INTE BECK IDAG, särhomoskittv. mm, fy fillibabba.


Kungfukungabarnet


Akta dig för sågen alfons

Ärade  allihopa:

Det är skamligt. Och dåligt. Och hemskt. Det är FRUKTANSVÄRT! Vad händer med True Fettos? Var är de dagliga inläggen? Var är alla hängivna fans? Jag blir upprikigt sagt ledsen. Men nåja.. vad gör det när Donken och Nois finns.

Och hade det inte varit för vårat älskade Sverigeklimat hade vi väl grillat i helgen? För ojoj vad vi har talat om grillmat under veckan som gått. DÅLIGT AV DIG GUD! You will never join TF..

Kakon-patron HAHAHHAHAA<3333

Dagens citat:

"Jag kommer börja gråta om Tobbe har ätit upp allt hemma, för nu har jag suttit och tänkt på det hela Pers lektion"
och
"Det är ostbågarna som får mig att orka leva just nu"
och
"Vi borde skaffa en lokal och ta emot smala deprimerade personer och hjälpa dom att må bättre! Mat hjälper mot allt!"


Länge leve Presidenten! .. och filmmusik. Och Ica maxi. Och lärar-Per <3



Kalkon


stackars oss

Alla vet ju att Tapco har bland de godaste pizzorna(?!) mmm,,,................. MEN VET NI VAD! detta tär på mig att säga detta men bakom detta goda så gömmer sig det lite ondo, nämnligen såhär: I förrgår så skulle jag och min broder beställa pizza därifrån och klockan var ganska sent men VI HANN SOMNA! det tog mer än en timme för pizzan att nå fram till vårat fagra hus. Det är sorligt att man ska behöva vänta så länge tycker jag, men vi förlät dem för den här gången eftersom att det smakade så underbart och puss på dom, dreggel dreggel :')

/ Kungabarnet Fors! :D

Var är världen på väg?!

Okej, eftersom att min hjärna är alldeles för upptagen med att smälta helgens mat (ja, det är min hjärnas uppgift. Sluta vara uppkäftiga), så orkar jag ej räkna ut hur hiskeligt många dagar det var sedan jag delade med mig av mina makalöst underbara matberättelser.

Jag kan däremot bjuda på alldeles ljuvlig information, precis som vanligt!

1. Jag har under ett par dagar förbrukat 400 kr av min lön. På enbart ätbara ting <3
2. Igår fick Tord punka. Och broder Elsa orsakade även att min alldeles utomordentligt jättegoda hawaiipizza blev kall </3
3. Precis som vår ädla president nämnde så blir den föraktade kostdagboken antagligen inte till lärarens belåtelse..

Nu skall jag och den sistnämnde mongocurryanen bege oss till - som hon så fint kallar det - stadens torg. Utan färdmedel. Alltså kommer vi bränna kalorier. Skam över oss...

Kalkon

mmmh

ja det var ett tag sen jag skrev. Jag kände att det behövdes en uppdatering. Idag har jag ätit pizza till middag och till efterrätt blev det tårta <333 Den här veckan har jag ätit pizza två gånger och nois en gång och det är bara ONSDAG, ojojoj vad jag lever upp till titeln True Fettos. Jag har dessutom åkt moped med mina kompanjoner frö första gången det här året, jag har även ramlat med min moped första gången det här året vilket var skillat. Men det gör inget, för nu kan jag tröstäta (((: Det känns inte som att min kostdagbok kommer se ut så som min breddlärare vill att den ska se ut.... Sånt får man leva med. Det var allt för mig, ni hittar oss på donken/nois om ni vill något.


President

De hemskaste hemskheterna någonsin

Tihi, idag vaknade jag av att det ringde i min söta lilla telefon. Jag som egentligen ville sova länge, eftersom att jag och My var på heron och bowlade igår, så det blev ju lite sent, hihi, men så blir det ju ibland. Ni skulle ha sett mina strikes liksom! Tyvärr missade jag ju melod...

NEJ, JAG TROR MINSANN INTE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!1!!!!1!!ett!!sju1!1etcetctetc
 
Visst, okej.. OKEJ att du skriver om kurdbad och H&M's bebiskläder etcetcetc, men NU går du för långt. VAR är din TFstandard Frida Forsgren!? Du kunde väl åtminstone nämnt vad du åt när du kollade på äcklodifestiknölvalen eller what so ever? Nae, skärpning..


Ganska uppenbart att TFfansen gillar kladdkakshistorier mer än inlägg om tantprogramskritik



Men låt oss inte vara allt för emo i dessa ljusa vårtider. Kolla the bright side of life:

1. Jag har 2 liter glass i frysen, som är MIN och ingen annans.
2. Mina öron får allt oftare höra strålande nyheter om TFdyrkan.
3. Det är vår = Jag vill grilla. Mmmmmmmh <3


VAD GICK FEL!?

Vad lider sveriges befolkning av!?  vad gick fel egentligen? Hur i fan kunde operabruden vinna? jag förstår ingenting, det lät ju förjävligt och det är MELODIFESTIVALEN!!! inte Fantomen på opera audition.. snälla asså. Det här kommer att dra en skam över Sverige, jag är en aning glad att vi måste tävla i en deltävling innan en plats i Eurovision song contest är spikad tho.
          Vem skickar en opera sångare på detta äventyr när det fanns så OTROLIGT mycket bättre bidrag.. E.M.D var bättre, Fast Alcazar var ändå min stora favorit! Fast ja ändå, vem som helst skulle fått ha vunnit egentligen, alla förutom operasångaren som ser ut som en man.
          Detta kommer att äventyra hela Europa, alla kommer tappa hakan, utav chockandet de ser och hör under kommande tävling. Men ser man på den ljusa sidan så får väl världen sig ett gott skratt och det är ju ioförsig ganska bra om man ska tänka på alla dessa deprimerande människor som finns just nu, de behöver värme som alla andra och skratt löser som sagt allt och alla blir glada och svävar på moln. dock tycker jag synd om dessa folk som då har tinnitus, dom med hörselapparat har väl då turen att kunna stänga av allting runt om sig, luckylucky.
          Jag haha oj oj oj kan inte sluta tänka på denna fin fina stund då man satt i soffan och bara hoppades, hoppades att vem som helst förutom hon skulle få de där sista poängen, men det är inte ofta det som jag vill går i uppfyllelse märkvärdigt nog he-he-he. Och nu kommer jag antagligen få skäll för att jag inte skriver om mat, men SO WHAT MATES!? jag behövde avreagera mig lite och detta är då bästa sättet förutom att slå på boxningsäcken som dock ännu inte är uppsatt..


OCH EN SAK TILL. Hur kunde hon få mest röster av svenska befolkningen då jag har efterforskat lite och ser då en länk på aftonbladet, med statestik över om rätt låt vann.
Detta är då vad mina ögon möts av på datorskärmen:





Och så ska jag nämna att jag åt hundra elva tusen kilogram lösgodis och 200 Liter läskedryck. tjock som en bock, kurr i magen blopp

// Kung Frida

Fredag den 13e's sista ord:

Efter en lång, lång kväll full av trevligheter (bland annat tacos x 2) vill jag nu berätta en alldeles underbart sann historia:

Ont i fötterna, 4 kassar fulla med burkar/flaskor/kartonger/etcetcetc, spill på golvet, smulor överallt, jag ni fattar grejen. Nu när de två tappra Trosahomiesarna Hamster-martina & .. "Vit Kanin", de mindre tappra guldfisksbanditerna Sluskmugg och Hjonbjarne, och den alldeles utomordentligt tappra indianhövdingen Frida den okinesige har gått och lagt sig för att få sin välbehövda skönhetssömn (jag syftar mestadels på de två oinbjudna 91orna), känner jag att jag är extremt sugen på ostbågar. Sicken enastående tur att jag har två påsar i skafferiet. Det känns dessutom alldeles ofattbart mycket som att det är time for kladdkaka.
Oj, så många kilon jag kommer addera i natt!

Jag vill för övrigt påpeka en sak: Det är vår nu. När jag, för inte många minuter sedan, var ute och slängde de tidigare nämnda sopkassarna kvittrade fåglarna. Och klockan var då strax efter 04.00.. Fina tider.


1. Dusch
2. Herkules + Mamma Mia + Ostbågar + Kladdkaka
3. Smitta någon med aids eller något annat otrevligt. Om jag hinner..

Kalkon

Beskiven + glad = Karolina

Tre ord duger:
KEBAB HOUSE SUGER



Det coola var ju ändå att det faktiskt var tre ord. Nu känner jag mig både stolt och mätt (efter de jättegoda pizzORNA(!!) som jag och herr Mugg nyss åt), därför vill jag hålla en tyst minut för mig själv.

Imorgon blir det tacososososos! Utan Kungabarnet.. Som av någon anledning dissar maten. "Pengar", jo visst, det brukar låta så. Skyll, skyll säger jag. Du kommer säkert vara med på idrotten imorgon dessutom. Tragiskt..
Men we are liker of you anyway, couse you rollin' ova' ecstasyyyy (8)

var är alla?

Jag måste säga att jag är besviken, många säger att de är true fettos-fans men det är ändå inte lika många som läser våran blogg. Mycket snack och liten verkstad.... Jaja, nog om dessa tråkigheter. Som vanligt var det inte god mat till lunch på igelsavikens gymnasium, men jag kan inte säga att jag är förvånad. Jag tror minsann att jag ska ta ett allvarligt snack med kökspersonalen.

Jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mina matvanor, det har nästan blivit som en norm att äta hämtmat minst två gånger veckan. Som till exempel denna vecka, jag har redan ätit på donken och nois men jag ska också äta hämtmat imorgon och i helgen. Om det fortsätter så här kommer jag nästan kunna kalla mig själv för matguru.


President

1 inlägg, 3 bekännelser

1. Skolans mat är hemskt. Jag menar det. Jag driver inte. Jag lägger betoning på H, jag lägger botoning på E, jag lägger betoning på M etc, etc, etc. Personalen vill att vi skall svälja. Må dom ruttna i en blöt kartong.

2. Jag vill informera världen om att våran kära vän/kusin Robert, sakta men säkert, börjar återvända till de normala, hälsosamma vägarna igen. Efter en dryga3veckorsdiet utan godis fick han äntligen njuta av kalorierna från både choklad och polkgrisar. Vi på TF hälsar dig välkommen tillbaka till det verkliga livet!

3. Någon viskade i mitt öra att två av de tappra medlemarna i TF (jag nämner inga namn men det var två som inte heter samma sak) åt ute två gånger igår! Donken till lunchfrulle och Nois till middag. MVG+

din mamma skämt <3

- Din mamma är så fattig att hon går till McDonald's för att slicka av fingrarna på folk.


Min framtid / Kungabarn

mat<3

I fredags var en höjdardag, en bra dag som invigde helgen! Tallin var perfekt återigen. Jag åt som aldrig förr, jag tjockade i mig mat på buffén och goda chicken wraps + en massa ohälsosam dricka. Donken till frukost på lördagen också mmhhh <3333 Fast på lördagkvällen så kände jag mig inte speciellt kry, min hals var inte den bästa. Jag var hes som den hesaste av de hestaste, likaså som den tjocka är den tjockaste av de tjockaste. Jag knúnde knappt prata,, MEN SO WHAT!? Jag och sandra gav gärnet på dansgolvet ända tills dom stängde då några fin fina typer raggade upp oss. Vi pratade då om gotland av någon konstig anledning och jag nämnde att TF ska resa dit i sommaren och en utav dessa gossar sa då at han och hans familj ägde en krog där och dom behöver extra personal under vissa veckor då det kommer massa partay folk och jag fick hans nummer. VÄLDIGT INTRESSANT tänkte jag, helt perfekt att jobba av sig litegranna och tjäna finfina stålar på ett trevligt stäle. MEN NEJ!!! när jag då kom hem i söndags så kunde jag inte hitta pappret som han skrivit numret på. det var en true sadhets moment. fy påmig.

Slut på det roliga och nu till nutiden. jag är sjuk! hängig i söndags och nu halsfluff och feber med rinniga ögon (Y) Det ända jag har ätit kan man kortfattat säga ha varit godis, godis godis och godis från båten men konstigt nog har jag gått ner 2 kilo :O:O:O:O:O:O jag förlåter mina TF kompanjoner så hemskt mycket för detta och jag lovar att ta ifatt allt den dagen jag blir kry.

Tack och hej leverpastej // Kungabarn :):):)

En vägledande upplysning till sveriges befolkning + alla andra



Jag säger då det. VEM är egentligen mest haxxig? Vem är coolast? Vem utstrålar mest awesomeness?

För er som är någorlunda smarta, eller har någonting obehagligt i form av en skrynklig klump bakom pannbenet, har redan listat ut svaret. För er stackare som fortfarande inte kan bestämma er för vilken av dessa små pojkar som tilltalar er mest..

Gå ut i skogen
Gräv en grop med en platssked
Lägg dig i gropen
Fundera över ditt liv en stund
Gå hem och ät

Jag är hungrig. Det är min mammas fel. Hon är inte ett truefetto. Skam över henne.

Kalkon

Välkommen hem

Ja-aa, nu var det ett par dagar sen vi uppdaterade sist. Jag tänkte bara välkomna frida hem från tallin, jag hoppas du haft en trevligt resa med många portioner i buffén och flera kilo godis från tax-freen. Själv har jag haft en skön helg med snabbmat varje dag. Och även många kalorier i form av godis mellan målen. Jag har legat i min säng och ätit hela dagarna med Vänner och min samhällsbok som sällskap. Jag har lyckats kolla igen en och en halv säsong.

Ja, sen är det ju skola imorgon och man kan ju alltid hoppas på god lunch men mina förväntningar är mycket låga. Våran skolmat håller verkligen inte måttet måste jag säga. Brunnsängsskolans mat var hundra gånger godare och då fick vi ändå klor och plastbitar i maten. Var säger egentligen det om Igelsavikens Gymnasium, som tycker att kost är viktigt?


President

En tyst minut..

Nu är det så att kalkonkarolina har fått virus på sin dator, för mycket porrsurfande viskade hon i mitt öra. en mycket sorlig historia bakom det hela  men jag varnar nu världen att vara försiktiga när det gäller såndant.
 
konsekvenserna blir : Till att börja med så laggar skärmen, till att sedan stängas av utav sig själv hela tiden och sist men inte minst att dö, att inte kunna starta den igen. och konsekvenserna på det blir då en mycket arg och frustrerad ägare som blir en aning tokig och som tröstäter upp sig själv. Hon väger nu 134 kg... innan denna hemska händelse så vägde hon bara 89 kg... Vi komemr att sakna dig här på bloggen kalkon. dock finns det ju alltid supersnabba datorer på datorn som du kan använda dig utav :) 

Här har vi en video, den som är rated as number one är då  KalkonKarolina :):):)





Nu håller vi en tyst minut. / Kungabarn







 

En glädjens dag!

guds gåta till människan




Idag - 5/3-09 - är en dag att minnas. Jag låter bilden tala för sig själv. Och den som klagar på mina hjärtan.. dör.

Och inte nog med det! Denna vackra dag insågs det även, efter inte många minuters betänketid, att vi på TF har en idol. Att vi inte har tänkt på det tidigare?! Beskåda guds vackraste skapelse:



För övrigt känner jag att vissa av oss här i styrelsen (jag nämner inga namn, men jag syftar på två stycken som heter samma sak) har börjat få tillbaka sin hemska vårenergi.. Oförskämda sms skickas från oskyldiga biffars mobiltelefoner och det springs i korridorerna. Dessutom slarvar mamma ofta med att ställa cykeln på stödet utan slänger den på marken utanför huset istället... (hahahahahahahahahahahahahahah I ARE LUSTIGKURRE) nu får jag smisk för att detta inte handlade om mat, men det är det värt. jag gillar ändå forss närhet <3

Kalkon.  Och så var kalkon oallmänbildad och gav er bara en länk medans jag kungabarnet då gav er en hel video (((((((:

hemskt

Just nu är mitt liv jobbigt. Skolmaten är äcklig, jag har tusen saker att OCH MITT GODIS BÖRJAR TA SLUT :'(. Den som vill får gärna starta en hjälpfond så att jag kan äta på Nois var evigaste dag och vara lyckligt i alla mina dagar. Fast en sak är bra, jag ska nämligen äta på Nois imogron. Om inte karolina och frida backar ur, vilket har hänt förut när det gäller karolina.........

Nej nu ska jag gå och tröstäta...


President

De tre vännerna(och jerry) håller alltid i hop, i fettigt och i sött

 PLUS

Ja, somsagt så har några ensataka läsare säkert läst om vårt lilla utbrott vi haft här. Jag må då förklara att det endast var ett litet mistag, ett misstag som den gång då jag fick en hamburgare istället för en cheeseburgare. det var en aning tragiskt ja... Men som sagt jag kom över det lika så om jag har kommit över detta. jag väntar förväntansfullt på att få skaka karolinas hand imorgon på breddidrotten och inta fred mellan varandra.  Jag ska då också passa på att säga att östertälje pizzerian dock inte är så bra som man har HÖRT av en viss robert... Det är ibland en ganska hemsk upplevelse när man äter där. Som den gång karolina fick ett hårstrå i sin mat <3 Eller den gång jag beställte pizza men knappt fick någon pizzadeg. Det är små detaljer där som gör att deras bakverk bara får 2 av fem toasters utav mig. Men nu mitt gott folk ska jag ta mig en bulle och dricka mitt thé.

Dröm sött om hamburgare och frestelser. /Kungabarn

lugn lugn

Så ja, nu tycker jag att vi ska lugna ner oss här på bloggen och sluta hysa agg mot varandra. Vi är ju trots allt de enda True Fettos i hela världen och vi måste hålla ihop! Samtidigt kan jag ju påpeka att allt vi skriver här inte behöver handla om mat, det kan handla om allt som har med mat att göra eller allt som har med TF att göra. Så jag tycker att ni ska sluta upp och ta varandra i hand och sluta fred. Kanske till och med äta en bit mat tillsammans. True Fettos är en fin sak och när man tänker på oss och våran ska man känna lycka.

Jag vill också tillägga att jag har ätit pizza väldigt många gånger den senaste tiden, exempelvis igår och idag (:


President

Kungabarnet/honung är obildad och ond



Lilla söta rara Frida Forsgren..
HUR KAN MAN VARA ETT TRUEFETTO UTAN SMAKLÖKAR?! Herre min skapare på ett moln som faller från i himlen i 167 km i timmen.. Du missförstod det hela, och det är inte så konstigt. Man kan ej tänka klart utan alla dessa förfärligt nyttiga och hälsosamma grönsaker och vitaminer, som varken du eller jag får i oss när vi äter pizza var evigaste dag. Där krockar den lilla genistigen med fettostigen. "To bad.."


Dessutom är jag inte alls 'tiny winy smal' din onda skapelse, jag har under detta kalorifyllda sportlov (helt utan sport bortsett från snowracer och intervalllöpning till bussar etc) FAKTISKT nått upp till en ny level:
Närmare 60 än 50 kilo.


Tji fick du din 30gramschipspåse utan chips.

Kalkon



RSS 2.0