!!!!!!!!!!!?!?!?!?

VARFÖR KOMMER DET MER SNÖ?! SA JAG INTE NYSS ATT DEN BORDE FÖRSVINNA SÅ ATT MAN KAN TA SIG TILL AFFÄREN/DONKEN/VILKET MATSTÄLLE SOM HELST/VART MAN NU SKA, HUR LÄTT SOM HELST?!?! VARFÖR LYSSNAR INGEN PÅ MIG!?!

Jag blir så frustrerad! Och inte blir situationen lättare när man sitter fast här, utan kalorier! Det finns fan ingenting hemma, TILL OCH MED NUTELLAN ÄR SLUT?!

Dessutom har vi promenerat och gymmat och aerobicsat så jävla mycket i skolan den här veckan så att vi säkert har gått ner flera kilo om dagen, OCH DET GÖR INTE SAKEN BÄTTRE! Jävla skitspel. Tur att jag har en hel kasse med typ sjutusen ÖGONBLINK chokladdryckspåsar i ett skåp här i den lilla knarkarkvarten.. Annars hade jag fan hoppat från klaffbron.

Kalorina



TF'S FAVORITDAG!

Den 6e dagen i veckan, 52 veckor om året, firar riktiga Truefettomänniskor en mycket speciell dag, LÖRDAG! Och idag råkar det nämligen vara just en sådan dag, så varför inte skriva en fin dikt och bjuda på ännu ett tips skapat av tjockisguden? Varsågoda:

Lördag, lördag, du vackra dag,
nu kommer till oss med feta tag.
Denna dag ägnar jag enbart åt bli fet,
ty det må vara det vackraste jag vet.

Godis, glass, kakor och chips,
aldrig mer armhävningar, sit ups eller dips.
Vad vore jag utan denna ljuvliga dag,
nu ska jag gå och äta ett ton choklad.

<3


Och så kommer vi till tipsen:
För alla er som inte känner mig så bra, eller har råkat missa när jag har uttalat mig om detta underbara sätt att äta popcorn på, lyssna väldigt noga nu!

Du behöver:

Ett stort glas med coca cola
Saltade popcorn

Tag ett popcorn, doppa det i colan tills det blir mjukt, lägg det i munnen, sug/tugga lite på det, svälj. KLART! Fortsätt såhär till popcornen är slut.





Xoxo - PoetFATSOGIRL


Sorglig fakta..

Idag ska alla trogna lärljungar få en uppdatering här ifrån Igelstavikens gymnasiums matsal. Ännu en gång fick vi sitta med tårar i ögonen på grund av en sådan skam.. Här är ett urval av veckans hemskheter:

Linsgryta med kokt potatis
Bön- och potatisgratäng
Rotsaksbiff med kokt potatis
Köttfärslimpa med kokt potatis
Linssoppa

Som ni säkerligen förstår är det inte lätt att vara ung i dagens samhälle, särskillt inte när man går på en sådan fruktansvärd skola som vi! Men det är bara att se framåt, en dag, när jag blir stor och stark, skall jag med makt ta över den förfärliga regeringen, och rädda alla världens framtida barn genom att först och främst addera minst en snabbmatskedja med gratismat till varje skola. LYLLOS ER!

Bye / Kalorina

 

Good girls goes to heaven, bad girls goes to Kos

Bokad resa till Kos i sommar med Frida,Mäcs,Robert och Fredrik! kan det bli bättre? jo det kan det... nämnligen för att vi har all inclusive vilket innebär att vi får äta så mycket som vi vill :D:D och jag tycker lite synd om hotellet eftersom att dom säkert kommer att gå back eftersom att vi kommer att äta och dricka oss feta<3<3
Folk kommer säkert att tro att vi har typ strandade sjöelefanter när vi ligger och solar.. men det är väl inget fel med det, så länge som vi inte låter som dom ;s :P
 
tyvärr är det typ 130 + ngr nagar kvar vilket är väldigt deprimerande så vi kommer antagligen att tröst äta (iallafall jag) och det aknske finns en liten rick att jag gör så att flygplanet lunar. men det är bara i bästa fall :)

God mat och ha en trevlig matstund idag // Kungfors


TÅRTDAG NR 1 @ 2010!

WOOOOH! 2010 börjar mycket bra med en tidig födelsedag (= tårta!)


Idag, den 20:e Januari är det Angelica Sjölin som har fått äran att få titelt årets första nämnvärda födelsedag!

Och här på TF är födelsedagar ett väldigt vackert ting, som ni säkert förstår! Det innebär ju åtminstone två fikatillfällen och vemfan gillar inte tårta?!?

GRATTIS TILL DIG ANGELICA SJÖLIN!


PS. Presenten är värd att nämna här, dock är det lite väl riskabelt att göra det så här tidigt, så come back senare! Uppdateringar kommer snarast! DS

PS 2. Ju mer choklad det är på tårtan ju godare blir det.. DS 2


Från mig till alla fans:

Eftersom att fettomästarna här på världens viktigaste och mest lärorika "blogg", som egentligen är en bibel, har legat i något som björnarna kallar för ide ett tag, (med tanke på att vi inte orkar röra oss så fruktansvärt mycket mer än ingenting alls), så har det varit lika dött som en nybörjarbantare efter två dagar här på True Fettos. Synd, tycker både vi och ni..

Och därför ska jag bjuda er på något så fruktansvärt trevligt! Jag skulle vara så lycklig om jag hade en sådan som jag i min närhet, dock har jag inte det.. Nåväl, jag klarar mig väl själv, eftersom att jag redan kan så mycket.. Här har ni i alla fall något som kommer lätta upp stämningen nu när skolan har börjat och 1/3 av maten ni äter om dagarna har ett mindre värde än självaste Anna Skipper från DU ÄR VAD DU ÄTER!!

Du behöver:

Ett jättestort och fint glas + sked + sugrör
Vaniljglass
Mjölk
Oboypulver
Ev. jättegoda saker som smarties eller chokladbitar eller mashmallows eller banan (FAST INTE FÖR MYCKET, det är nyttigt), etc,etc
En mixer

Av dessa jättejätteenkla små grejer, som man alltid har hemma (om man inte är en dålig person), kan man göra
VÄRLDENS GODASTE MILKSHAKE!! <3<3<3

Ni får tacka mig senare, BYEBYEE


Ett fartyg med äkta TFstandard!

Nu var det några dagar sedan jag - Herr Kalorina -, Frida the President och Frida the Kungabarn kom hem ifrån en mycket välbehövlig gödningsresa med Tallink Silja. Nu när vintern verkligen har bestämt sig för att stanna kan det ju uppstå hemska problem som inte finns på sommaren, till exempel att ta sig till godisaffärerna. Så här års tar man inte gärna på sig sju ton kläder och går i snön (som faktiskt är väldigt ansträngande!).. Och därför finns något så underbart som TAX FREE! Där kan man införskaffa sig jättegoda dumleklubbor, kindeäggskartonger, Haribo klick, Sour Winegums, med mera, med mera, och skaffa sig ett vacket och utomordentligt praktiskt kaloriföråd hemma i sin egen bostad!

Och för att inte tala om vår allas så älskade Buffe! Själva maten i sig, njaaa.. Russian Week lockar kanske inte så värst mycket, men EFTERRÄTTSBUFFEN!!! Mmmh, glass med chokladsås och sockrade bär och ananas och choklasmouse etcetc, jag får nästan abstinens!

Nåväl, mina damer och herrar, snart bär det av till guds gåva till människan: Willys och ÖB! Där ska jag och min trogne anhängare köpa cirka 26 tusen pastapåsar och övriga nödvändigheter!

God natt  MAT! (nästan samma bokstäver = ödet)
/ THE FATEST OF US ALL

<3

2/3 av TFmedlemmarna befinner sig nu in the land of fat and no exercise <3<3<3<3

RSS 2.0