>:DD

Detta är då vad som händer om man lämnar kvar stackars Frida med alla samurajmördarmänniskor.
Frida utför en så kallad svart magi konst på dom onda människor som lämnat henne.
Resultatet på trolldomen är då att människan blir FUL OCH GÅR NED I VIKT, alltså se resultat nedan :)


xg

                  Före..................................................................................................Efter



// KungFors

i <3 långhelg

Ja, mina damer och min herre (måste ju tänka på att Fors också läser det här), så har vi nu äntligen nått början på en fin och kalorifylld 5dagarshelg. Med tanke på att jag och Frida E åker upp till gödningspalatset # 1 lär ingen på denna jord bli besvikna på oss när vi kommer tillbaka till den högt älskade skolan.

Jag måste även tillägga; Kära Frida F,  jag hoppas att du gör ditt bästa nere i jag-hugger-ner-folk-med-samurajsvärd-om-jag-vill-staden, medans vi beskådar kossor och dylikt uppe i riktiga Sverige. I sommar uppnår du också wannabe-nirvana* och får komma upp och övergöda dig själv du med.


* För er obildade sillhuvuden; Nirvana är en buddistgrej. Fråga presidenten vad det är, hon är pro på sånt.




Och elv, vad har jag sagt om brun utan sol? Det klär dig inte, du vill ju inte bli
som den vackra skapelsen i din kära klass..?



xoxo -  fatsogirl


B & J <3 läs or make me ledsen :( :D

Nu är det så att när jag, Mäcs och Kull vaknade så kände vi oss väldans sugna på pizza/kebabrulle. problemet var dock att det fattades mängder utav pengar men NEJ sådant stoppar inte oss från våran vilja att äta mat, så vi letade pantburkar och hittade pengar under madrasser i min husvagn! efter lite sökande så hade vi fått ihop tillräckligt till 2 pizzor, en kebabrulle och två ben & jerrys.

När vi väl hade köpt våra glassar så fick man en bok med om själva skaparna av ben and jerrys och jag tänker nu hedra dem genom att skriva deras utomordentlige upp -och nedgående karriärs berättelse här på vår blogg.
Nåväl detta är då början...


''EN GLASSISK HISTORIA''
- Hur ett smaskigt hantverk kan göra världen en bättre plats.

Ben & Jerry's Homemade Inc. började tillverka och sälja glass i en ombyggd bensinmack i Burlington, Vermont 1978. Ben Cohen och Jerry Greenfield som grundade företaget var både barndomsvänner och hippisar. När de gått en femdollars korrespondenskurs i glasstillverkning startade de tillsammans Ben & Jerry's. d

De använde bara färsk mjölk och grädde från kossorna i trakten och hade bara i grejer i glassen som de tyckte om. Ju större bitar, desto bättre! Det tog inte lång tid innan glassen nådde kultstatus. Ben och Jerry bråkade ibland om vilka smakkombinationer som skulle funka bäst, men en sak var de överens om - att de drev sitt företag lika mycket för att ha kul som för att tjäna pengar. Som Jerry sa: "If it´s not fun, why do it?"

Ben & Jerry's växer
När de gått några år växte Ben & Jerry's från att vara ett litet företag med en lokal glassbar till att bli en tillverkare av allt mer berömda glassorter som såldes i frysdiskar i affärer runt om i hela USA. Idag kan man hitta Ben & Jerry's pints över hela världen. Hur mycket företaget än skulle växa var Ben och Jerry fast beslutna att alltid hålla fast vid ett av sina ursprungliga motton: "Ett företag har ett ansvar mot det samhälle där det är verksamt".


Ha det bra/ Kung Frida :D

ÄRADE OSS!

Nu tycker jag att vi tackar och bugar oss för ett riktigt fans! Nämligen Kim, Vi har blivit länkade under länknamnet 'fett<3' på hennes blogg på den vänstra sidan åt vänster. haha  hur underbart är inte det. grattis på framgångsrika oss (:

Och så ska jag självklart länka tillbaka 'www.kimlillemormaria.blogg.se' En blogg för er som är intresserade av en lite så vanligare blogg än våran men ändå tycker att våran är bäst  :)

bad times

jobbigt läge nu när intensiviteten i denna vackra skapelse, självaste bibeln, tynar bort mer och mer för varje dag..

länge leve willys i södertälje hamn i alla fall, du är och förblir för all framtid min bästa vän. våga vägra cheez doodles now even cheezier!

creds till donkenfrida bte, hon är söt

vad kan man tänkas ha för rubrik?

jag märkte att i mitt förra inlägg började alla ord med stor bokstav (?) underligt... jaja, jag måste säga att tragiskt att frida inte längre har vårkänslor för karolina men jag tycker också att hon borde fortsätta läsa i sin kalender (:

det känns faktiskt lite som om jag har tappat min bloggförmåga, jag vet inte vad jag ska skriva om längre... idag har jag iallafall druckit massa cola och ätit choklad när jag kom hem från skolan, sen åt jag en väääldigt god middag (: tragiskt som det är tror jag faktiskt att detta var allt jag kunde få ur mig i det här inglägget. vi får hoppas att det blir bättre snart igen, farväl


President

Whats sött enough i mina dreams(?)

Ja, kalkon.. vad är det jag egentligen funderar över?
Den underskattade TF standarden må tro? dessa fem tappade kilon från en viss TF medlem kanske?(nämner inga namn men hon börjar inte på F) Eller är det mina vackra vårkänslor för dig, kalkon? man vet aldrig, detta kan med en ypperst tänkbarhet förbli en gåta. Men gåtor är då till för att lösas, inte sant mina vänner?

''MEN NU TILL MIG'', Karolinas valborg har vi nog alla läst om att hon sagt varit den ''bästa'' och att hon gärna vill prata om den, men JAG däremot har haft det mucho bättre. Jag har fått i mig mat och andra kalorier på det mest otänkbara och tänkbara sätt.  Och nu sitter jag här, fast jag borde göra mig nattklar och mumsar på min Half baked glass som är himelskt god, och bara tänker... IMORGON då är det fredag och jag skall eta jäääääääääääääääääääääätte mycket gott.


g 2 bad kalkon, jag har inte vårkänslor för dig längre..  :'''( Men låt kalenderskriftelserna vara kvar som ett minne av mig :)


Och så vill jag tillägna en kram till min bror som nästan håller TF standarden och är värd lite PR så här i kändis världen.


Godnatt nu skall jag drömma om söta saker <3






/Kung

hemsk
ja nu var det väldigt länge sen jag skrev något, MEN jag har faktiskt en förklaring. Det är nämligen så att Igelstavikens gymnasium vill döda mig, ja det finns ingen annan anledning till varför vi får så hemskt mycket saker att göra :'( jag trodde att jag skulle få tillbaka mitt liv nästa vecka men icke, då ska jag ha tal och religionsprov och matteförhör . . . Det enda jag känner för just nu är att tröstäta, så jag ska ta min ben&jerry's och äta som om det gällde liv eller död. Hejdå


Presiden

Are we slowly dying... ???

Helgen ska vi inte ens nämna* här i denna fruktansvärd älskvärda blogg BIBEL.. Det vore en skam för Truefettos om samhället fick reda på de hemskheter vissa av oss råkade ut för. Låt oss stryka ett mycket TJOCKT och fläskigt streck över valborg, första maj och allt vad resten av den helgen det innebar.

För övrigt har jag börjat ana att en anonym överste inom TF (nämner inga namn, men hon heter samma sak som en annan i sekten, och hennes efternamn börjar inte på E) har fått vårkänslor för mig. Ja, smygkika i min kalender så förstår ni varför.
TIPS:  Att vinna mitt hjärta är enkelt, det är bara att köpa choklad till mig. Och helst lite (mycket) andra kaloririka ätbarheter också..


* Jajo, nu nämnde jag den ganska rejält ändå.


Kalkon den store



Vad är det egentligen Frida funderar över..?
Vad är det Frida funderar över egentligen...?

RSS 2.0