Vackra framtidsplaner (:

Vi är en vacker trio, dock anser jag att vi borde äta upp oss ytterliga några kilo.. Vi bör dock icke frukta, ty om ett dygn minus 58 minuter är det ingenting mindre än herr kungabarns födesedag = TÅRTA! <333

hemkomst = kalorier

För att sammanfatta det hela:
Ja, det är sommar. Då rester man. På resor gör man ingenting annat än att förtära goda saker. Ungefär!

Och någonting som kändes alldeles extra bra var att få åka till hederliga ica haxximaxi och köpa (LÄNGE LEVE) karamellkungen och ben and jerrys half baked, efter att enbart fått nöja sig med chunky monkey (för 6,90 euro <333) wannabekinderägg i en hel vecka..

truefettos beger sig ut i världen

Värst vad vi här på bloggen är ute och reser. Fors var i grekland, jag var på en tripp ner till afrika och nu är karolina i spanien. Men nu är åtminstone jag och fors tillbaka på högre breddgrader. Min resa började med att Stockholm - Arlanda mötte upp oss på parkeringen utanför flygplatsen och dom filmade oss lite. Sedan begav vi oss mot Afrika. På hotellet fick vi välkommsdrinkar och kände oss allmänt bra eftersom dom typ behandlade oss som kungar. Sen vare dags för dagens höjdpunkt, buffén. Dagarna rullade på och vi låg och stekte mest hela tiden. Man skulle kunna säga att det har varit som en mat-resa, ni anar inte hur mycket vi åt.

Dagen började med frukostbuffé, sen vare bullbuffé ute vid poolen, därefter kom lunchbuffén, sedan vare dags för eftermiddags pannkakorna med choklad och till slut middagsbuffén. Och så drack vi cola som om det vore vatten (y) en lyckad resa med andra ord.


President


fridas återkomst

WELCOME HOM(O)E madafaka frida! Jag och chipsen har saknat dig..

well well well

Ni måste ha saknat mig litegrann va :D HERE COMES FORS LIVE FROM GREECE! Tre måltider om dagen, glass på glass, kalorier på kalorier I <3 ALL INCLUSIVE.. steker som en sann stekare... under parazollleein<33
har säkert lagt på mig ett par hundra kilogram under denna resa, men ska inte skryta ännu resan är ju inte slut direkt jag har ju några dagar kvar ;)
Hotellet är underbart och vädret är +40, havet svalkar knappt det är då nästan som man längtar lite efter regn :o

OCH jag har dykt och sett bläckfiskar ;OOO blev en aning skraj då jag blev jagad men senare under dagen hämnades jag och åt just en bläckfisk HAHA!

Nu ska jag vara sisudär asc00l och leta efter enormt stora krabbor i sanden.. i mörkret.
Ha det bäst// Kung Frida

jobbigt läge

Idag är det lördag och på tisdag åker jag till tunisien, det jobbiga är dock att jag har blivit sjuk... Fast jag tror att jag är på bättringsväg om jag ska vara ärlig, men mina bihålor värker och det kommer inte bli en mysig flygresa om jag inte blir frisk. Och dessutom är maten på flygplan hemsk. Skandal tycker jag. Men idag ska jag bara vara hemma och äta kalorier och ligga i soffan, som man ska göra när man har sommarlov och är medlem i True Fettos. När jag kommer hem från tunisien kan ni räkna med att jag kommer väga 50 kilo mer än nu (((: all inclusive-hotell in my heart <3333


President

Sång till nästa skolavslutning?

Fötter och tår och vi har feta lår, och vi vill ha dig, mac do-o-nalds (8)


RSS 2.0