Jag förstår inte..

Vad är det för fel på vårat hemska samhälle? Det känns som att folk hånar oss mer för varje dag som går, skåda bara kommentaren jag nyss fick:

 "Ingen av er e feta :P"  - André aka biffen


Nej, jag blir så upprörd att jag måste tröstäta Ben & Jerry's half baked.

Kalkon

Herre jissaness..

.. cirka sjumiljarder inlägg på samma dag! :O


Nåväl,. som sagt: Rånald (döpt efter en av våra matgudar) är så välkommen så, trots vissa bekymmer i starten av hans fatsoresa.

Och på tal om det: Ett förfärligt tjockt grattis till Frida, vår ståtliga president, som fyller år idag. Eftersom att din tårt-släkt inte riktigt uppnår TFstandarden, så får du en av mig med:



PS. I made it myself! DS.


Kalkon & Rånald

Ouuhh-ouuw

Detta är en väldigt deprimerande synskådning utav mina blå ögon.....................

ä

VARFÖR HAR STATISTIKEN HUMÖRSVÄNGNINGAR!? :O :(:(:(:(:(:(:(


Kung Ford Fors, God natt :)

<3

Rånald Mac Dånald af Frida Von Karolina, en ny TF medlem!
Vi välkomnar honom stort och visar vår tacksamhet genom att vägleda honom genom livet med många goda matstunder.

Tack och hej... leverpastej

Kung Fors


nu har det gått 11 dagar av riktig truefettos-standard, sorgligt nog så är detta mat-lov slut <///3 och för att göra det hela lite värre så har vi coopertest imorgon. Det första vi gör efter lovet är att ha coopertest, är inte det lite elakt? En bra sak dock är att jag fyller år på torsdag, och det leder då till tårta (((:

President


mihihihinanananinnini

Mycket givande helg innehållande ballerinakakor, halfbaked jen & jerrys, mashmallows, grillchips med tacodipp, hotsweetchilichips etcetcetcect.. GG!

För att bli lika ultimatfeta som vi är det bara att följa den här och de forna mallarna, som allmänheten finner i de övriga bibelinläggen. Dag in och dag ut. Slut + The end = The slut.

XOXO - fatsogirl 

ajajaj

nu har jag gjort det igen, jag har varit väldigt frånvarande här på bloggen. Jag vet att jag sa att jag skulle skärpa mig, men vad är egentligen meningen med att skriva här när vi har typ en läsare om dagen. Detta trogne TF-fan kan ju lika gärna fråga mig vad jag gör på dagarna istället för att läsa det här. Men okej, nu ska vi vara positiva! De få som faktiskt läser bloggen ska få varsin cheeseburgare från donken :')

Idag åt vi, true fettos, på tapco. Själv tyckte jag att det var gott, men mina käre kompanjoner tyckte att det var något sämre än vanligt. Men vi blev ju mätta iallafall, vilket jag tyckte var tevligt. Sedan har vi åkt moped ut till landet ingenstans och fryst ihjäl på vägen </3 men det positiva med det är att vi får tröstäta <3333


President

oo-ooouw :((((

Tyvärr var denna hemska dag ett fruktansvärt och pinsamt misstag av HELA truefettosklanen..

Det började ganska bra från både min och Kung Fridas sida, med jetegoda toast till frulle. Dock gick det därefter spikrakt nedåt.. Vi begav oss till det fasansfulla gymmet och brände minst 13,37 kalorier var :'(((( Därefter fick vi vara med om en ofattbar simtur i det mysiga äventyrsbadet, fullt av svarta hårtussar och översexuella simglasögonprydda P10:or. I den hårda kampen mot de mytomspunna och fruktade cooling_kille_1999_ryssland x 2 var det mycket sannolikt att vi gick ned cirka 1,337 kilogram var också :'((((

Dock fick Kungabarnet in ett jävla fint njurslag på den blivande vodkalangaren + pedofilen/hallicken, så dagen slutade trots allt inte i tradgedi. Say hallelujaaah (8)


Som tur var fick vi även ljuvlig vägledning av en vacker.. chipstuttsman <3

Kalkon

hot hot hot

<33

Jag älskar kebab,lan och co /Kungfors

i love matfett


Ät på donken, Pizzerian runt hörnet eller beställ hem regular junkfood, så har du det som dessa fina människor<333


/kungfors

Filosoferingar från en kalkongiraff

Efter en helg full av hemskheter från de fasansfulla 91ornas sida, har vi till slut tagit mod till oss och (nästan) glömt bort allt sammans och äntligen kunnat återgå till det normala livet. Ooooh happy day.

För att göra situationen ännu lite bättre har jag kommit på ett nytt system, nämligen en påskönskelista. Låter det inte underbart?!

1. Hawaiipizza med vitlöksås
2. Geang Ped Gai / NOIS THAIMAT
3. Kebabrulle utan lök
4. Gudamålet på donken
*


Satan i gatan, den ädla medmänniskan som kommer hem till mig med de ovanstående sakerna blir seriöst därmed min bästa vän.


* Cheesburgare med endast ketchup, mellan pommes, cheesdip, mellan cola, glass med chokladtopping.




Mugg = CP

Mugg kommer från och med denna dag aldrig någonsin kunna bli en member av TF.
Han kastade navelludd på mig...



Haldo kan dock komma med sin insökan när han vill <3

Skamligheter

"Men du är inte tjock : ))))))"  - Anonym BögDavid från Salem

SKALL DETTA TOLERERAS!? Nej. Det skall det inte. Fyfan för spink..


En viss person (nämner inga namn, men det är en som inte heter Frida) här på TRUE FETTOS har skapat ett skarpt ogillande hos en mycket speciell kvinna.
Dock får han en och en halv (Y) och tre (L), på grund av den lilla dubbelhakan.

Kilogram<3333333333

Wohio tänkte bara nämna så här lite innan läggningsdags att antagligen har våran våg fått tuppjuck eller så är jag härmed den fetaste utav TF medlemmarna :'D
<3


Och jag lagade god mat idag, kungligt utav kungabarnet! åh så gott det var :') dock så ser det kanske lite nyttigt ut men då skall jag tillägga att jag köpte godis för cirkus 70 riksdaler igår! mums  på det ni!x

Godnatt (:

JATACK


MYCKET givande vecka :')

Ädla president:
Ditt sommarlovs-mål låter fullkomligt cpbra! Vi satsar på det! Men då gäller det att du inte sommarjobbar på posten och cyklar i uppförsbackar 25 timmar om dygnet, 8 dagar i veckan..

För övrigt vill jag meddela omvärlden att jag och vårat kära kungabarn köpte cirka 2000 gram godis på ica igårmorse, det är jag tycket stolt över. Dock var det våra godispåsars sammanlagda vackra vikt, men vad gör det om sjutusen år liksom?

Dessutom har vi grillat två gånger den här veckan, fysatan i gatan vad GOTT! Mmmmmmmh <3

Kalkon-hjon (<3<3<3<3) 



snel sel <3<3<3<3<3<3<3<3

på bättringsväg

ja, jag sa att jag skulle skärpa mig så nu skriver jag här igen. Gårdagen bestod av ett besök hos Sofia och därefter en nattligt visit på vårat kära donken :') Det var mycket gott men hemskt kallt att åka moped därifrån :O Och så kan jag också nämna att jag åt godis till frukost idag, vilket är en riktigt truefetto-måltid (: Det blev inte ett så långt inlägg idag men det får ni leva med



President 

fy på mig

ja nu var det ett himla bra tag sen jag skrev här. Lite skamligt faktiskt med tanke på att jag är President. Men jag ska bättra mig, jag lovar. Och till svar på karolinas tidigare inlägg kan jag säga att vi ska äta frukost, lunch och middag under våran roadtrip. Jag tycker att vi som medlemmar i TF (och även ni som vill vara med i TF) ska gå upp tio kilo i sommar. När vi kommer tillbaka till skolan ska ingen känna igen oss, eller så ska minst fem personer fråga om vi är gravida. Det är iallafall mitt mål! Jag ska göra som en tjej på tv gjorde, äta två chipspåsar till mellanmål varje dag (: nej nu ska jag äta mat + kladdkaka, farväl


President

Onsdagsfunderingar

Datorkunskap är alldeles utomordentligt roligt! Jag älskar excel och wööörd etcetcetc. Och jag är äckligt sugen på Nois.. Synd att mina pengar håller på att ta slut, så jag har inget annat val än att tvångsspara. (cutcutcutcut emosad) Annars blir det ju ingen roadtrip i sommar, bensinpriset är ju så fasansfullt dyrt nu för tiden :OOOOO ?
DESSUTOM: Undrar om någon av oss någonsin har funderat på hur många donkenrundor det blir under de efterlängtade 37929487420209374402038263819 milen.... ?





Kal(väg)kon

RSS 2.0