Tjockisvalborg

Idag är det Kalle-Gurra den sextonde, eller gud vet vad han heters, födelsedag! Grattisgrattis, lyllos dig som får tårta säger jag!

Dessutom är det valborg, alla tjockisar dag! Denna fantastiska dag är ett välkomnande utav sommaren eller våren eller något liknande, och det betyder också att man ska bjuda in alla goda GRILLMIDDAGAR OCH GLASSAR som sommaren och de varma årstiderna har att komma med! Därför.. ÄLSKAR VI VALBORG!


      

Glöm inte att äta alldeles för mycket god mat + efterrätt + fredagsmysförtäringar ikväll!
Feta hälsningar
Kalori-na

Skolan skänker oss.. BILDER!!!!

Idag är det en sådan dag, som bara vissa dagar kan jämföras med.. Så att säga!

Först och främst tänker jag meddela att min frukost bestod av chokladmuffins från skolans kiosk! Som en gåva från ovan har mattanterna skänkt oss möjligheten att köpa äppelmuffinsar, chokladmuffinsar, bullar och kladdkaka (ibland, det händer att den.. tar slut..) trots att det är GOTT och inte innehåller fullkorn och dylikt!! Väldigt underligt må jag säga..

Nu när vi bara sitter här och väntar på att Fried-a the president ska giva oss ett livstecken, passar vi på att gå igenom arkivet i datorn, som vi har samlat på oss under dessa två år av linsgrytor och rotfruktsgratänger..

Favoritbilden idag blir...



Här är våran vän, som väljer att vara halvt anonym, med min före detta katt Rune. Han avled dessvärre för ett x antal år sedan. Tyvärr orkade han inte fortsätta hela vägen över gatan när han var ute och gick.. Han var ju trots allt ganska tung för sin ålder. Och bilen som kom farande i en sjujävla fart hann fruktansvärt nog .. inte bromsa..


Efter en historia som denna kan det vara nödvändigt att tröstäta. Dagens tips är Ben & Jerry's "Baked Alaska", den får dig på topp i vilken situation som helst!



Det var allt från mig just nu!
Xoxo - fatsogirl

TÅRTDAAAAAAG!

Idag är det en alldeles utomordentligt unik dag mina damer och herrar, och barn av alla storlekar (helst stora..)! Självaste Frida, Fried-a, the president of TRUEFETTOS, fyller arton hela år!

Jag hoppas för hennes egen skull att hon äter väldigt mycket tårta och födelsedagsmat innan festligheterna börjar ikväll, med tanke på att alla kalorier som finns i alla goda saker man kan tänkas äta på en födelsedag, är extremt nödvändiga när man ska vara uppe hela kvällen!

Och när man väl blir ett år äldre, är det inte ganska logiskt att samtidigt bli ett kilo tyngre, eller två? Eller tre? Eller varför inte tjugotvå?

Grattis till titeln som det första myndiga truefettot ädla president!


var är ni när vi behöver er?

Jag tycker inte att det är helt okej att våra fans har lämnat oss... inga cheesebugrare till er! t,t,t....


President


donken <3



say whaaaaaat!? kanske har kalorina eller fried-a 2 inget interspindelnät på datorn eller är dom bara arroganta och lämna mig ensam på sidan där livet har sina goda stunder? :(

wondersommaaah

ojojoj idag har man bränt kalorier i skhlm, inta alls så bra... men!... en pizza på det och tf stämpeln i pannan är tillbaka :')

Jag har dessutom inte bara greklandsvistelsen med all inc att se fram emot nu längre utan även en tunisien resa med massa all inclusiva tf mat<3333 är hemma två dagar = köpa massa svenskt godis (utlnändskt godis smakar kamelkiss...) sen bär det av mot grekland med tf och några fans :D förstå hur mycket mat jag kommar att få i mig under den tidan :O JÄTTEMAGE + 40 kg (L)

/fried-a

ETT MIRAKEL!!

Tänk nu, alla tappra människor, på vad två tredjedelar av TFklanen heter. Frida! Vad händer om man engelskifierar Frida? Det utalas Frajda.. Och Frajda = Fried på engelska?! FRIED = NÅGOT VÄLDIGT VACKERT!!! FRIED-A, welcome the the jungle - of fat and yummie things <3<3<3<33

Xoxo - fatsogirl

RSS 2.0