TF standard? pyttsan i byxan heller

Nej.... alltså nej... Varför gör du så här fula tjocka KALKON!? Du gnäller på mig att jag inte pratar om mat här på denna blogg, men vad är det då för inlägg du har lagt in? studsmattor och mc G ? pfff, jag skrev ändå lite om mat, men NEJ! du tror att du är bättre och större än mig men schollerittan heller att du är! just nu håller du inte till TF-standarden at all! du är tiny winy smal och har slutat fantisera om mat. det är sorligt.

Nu skall jag dock yttra mig om maten i mitt lov.
Måndag -  åt billys
Tisdag - Åt på donken
Onsdag - Åt Tapco
Torsdag - Åt risifrutti och mackor ( en skam )
Fredag - åt mat från MAX
Lördag - Pizza

Ochjag har faktiskt inte varit på gymmet en enda gång... även fast jag lovade mig själv det. Se och lär, här har ni en riktig true fetto!

Tudeluu / Kungabarn

Ännu en hemsk historia. Lyllos alla emosar (:

Såhär på den alldeles underbart soliga morgonkvisten måste jag få berätta en hemsk historia, som jag hörde talas om här om veckan.

Förr i tiden, när sådana som jag fortfarande var relativt små (eventuellt ej fanns), använde man sig ofta av ett ting som inte var allt för olikt det vi idag kallar "studsmatta"(ett utmärkt exempel på en sådan finner ni i Disneys film DUMBO), på brandstationerna runt om i världen. Eller kanske bara här i vårat o' så älskade Södertälje, vem vet? Dessa användes i sådana fall när både kloka och mindre kloka människor var tvugna att hoppa från höga höjder av speciella och icke speciella anledningar.

Och var vill jag då komma med denna högst ointressanta faktatext? Jo, för ett x antal år sedan började detta lustiga hjälpmedel att försvinna från brandstationerna, helt varför vet jag så klart inte. Jag är ju ändå inte en sådan som är expert på det här finurliga ämnet. Nå väl, en av anledningarna var i alla fall en av de hemskaste på hela denna vackra - eventuellt fula - jord:

När ett av alla dessa stackars "hoppoffer" skulle rädda sitt eget liv genom att hoppa från ett ganska högt antal meter upp i luften, ned på den lilla studsmattan, råkade han vara aningen oskillat.. Han flög nämligen av och slog huvudet i marken. Detta resulterade till något fruktansvärt, något alldeles fasansfullt. Det mest hjärtekrossande jag hört i hela  itt liv:
Han förlorade alla sina smaklökar!

När hans liv skulle räddas vreds hela alltet och plötsligt var det mer förstört än vad alla affärer i Södertälje för tillfället är. 

Kalkon medlider

Det var sannerligen en sorglig historia. Synd att inte Mc Gyver var där och räddade situationen..
Det var sannerligen en sorglig historia. Synd att inte Mc Gyver var där och räddade situationen..

donken

Idag hände det någonting hemskt. När jag och karolina var på donken var det så mycket folk att man inte kunde njuta av sin vistelse där. Att äta på donken ska vara något fint men alla dessa människor som var där förstörde allt. Alla barn bara skrek och man fick slåss om platser. Nej, idag var inte en bra dag att äta på donken. Men som tur var så var det gott ändå (:

Jag måste skärpa mig med bloggandet, det har blivit väldigt lite men jag ska skärpa mig. Jag kan iallafall säga att jag har levt upp till TF-standarden det här lovet. Kalorier varje dag! Det är dock hemskt att lovet är slut..... jaja, nu har jag en anledning till att tröstäta (((:



President


Var störst - var vackrast!


ack ack ack

Nu sitter jag här, dem kunglige. jag är hos karolina och är alldeles enssam i källaren men jag fick precias ett meddelande från en trogen agammal vännina där hin skrev ''Här kommer ett meddelande som mann får ta på egen risk ifall man inte gör det! Imorgon är det fettisdaggen och ifall man äter något blir man fet, men ifall man inte vill dethj så måste man skicka det hära meddelandet till minst 9 personer inom20 minuter! Lycka till!''   VAD ÄR DET FÖR IDIOT SOM STARTADE DET DÄRA KEDJEBERTEVET DÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!`????????   vi ska ju bli feta, man ska vara fet på fettis dagen, ALLA SKA VARA DET. pffsss.... patetiskt måste jag säga. jag mår bra, ha en bra dag. puss

Det går framåt

Jag må då säga att jag har varit en ädel och trogen TFare under se senaste 24 timmarna. Fetingtacosmiddag igår och ostbågar + mer tacos till frulle idag.
Snart bär det av mot det långa vita huset i grusåsen. Där väntar tre liter cola och mer ostbågar.
Jag är stolt
Kalkon

TF-style

Den här vecka måste jag säga att jag har hållit TF-standarden, jag har nämligen ätit donken två dagar i rad, åt två portioner på Nois och pizza till middag igår. Efter pizzan åt jag tårta och kakor (: Ni måste ju ändå hålla med om att det är True Fettos-style? Jag tyckte i alla fall att det var mycket gott. Och så kan jag ju nämna att jag även ätit tacos och ungspannkaka med glass den här veckan.

Och så vill jag bara säga att det glädjer mig att så pass många har gått med i We <3 truefettos, det värmer att se att vi har så många fans.




Food's my passion



President




Ber om ursäkt karolina :(

Förlååååt, haha .. att jag inte skrev om mat what so ever igår! men jag ville dela med mig av min hemska upplevelse. och jag tyckte att det var rätt kul :(
Men jag skall aldrig skriva sådana saker igen, här med och framåt skall jag bara ''tänka'' och skriva om mat.

Hoppas att du godtar min ursäkt karolina, förlåt :( haha <3  // Fors 'kungabarn


Hemskheter inom TF

Vi märker alla att Kungabarnet hastigt rullar nedför en brant nedförsbacke. Istället för att fokusera på bloggens huvudsakliga ämne, mat, sluddrar hon omedvetet om håriga kurder, hälsosamma spabehandlingar, trotsiga arabkvinnor och dylikt. Låt oss anta att många av er trogna fans på senaste tiden har börjat ana var felet sitter.. Bara en halv portion kyckling med röd curry i självaste paradiset, nutlilettfrukost, hårdträning på gymmet.. M-mh, hon anar säkert ingenting. Hon märker inte att vi flitigt iaktar henne. Hon inser inte att vi börjar väcka fasansfulla misstankar om huurvida hon upplever standarden i TFmedlemskapet.


Men frukta inte, kära omvärld. Trots denna hemska period i hennes liv älskar vi henne nästan lika mycket som vi älskar en mellanpommesfrittes, en ostdipp, en cheesburgare utan lök, gurka och senap, en mc flurry med lion och chockladsås och en mellancola på en fin blå, eventuellt röd, bricka.

Kalkon


Ohh-ohhhh ''وأنا أفهم تماما ما تقول'' eller något sånt..

  Mhh, kurdbad, låter ganska mysigt. tycker inte ni det?  Jag undrar hur det är, hårigt kanske(?) eller är 'kurd' ett ord för någonting som har med spa att göra? iallafall, jag förstår n-a-d-a.

Anyway, idag åt jag,mäcs och elv på nois. Dom tog två hela portioner medans jag kände mig ganska uppblåst med inte ens en hel. sad. Och efter skolan åkte jag in till stan och JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ VAD VISSA INVANDRARE LIDER AV!? jisses.. att dom börjar prata på turkiska/syrianska/arabiska vad fan det nu är dom snackar, att dom säger någonting på deras språk till mig, SOM OM JAG FATTAR(?) det är inte så att jag är kungen i ljungen och kan alla språk? men okej, ingen big deal att dom säger något till mig och jag typ ah ' men tja jag förstår inte vad du säger, prata med han därborta istället'. Gammeltantan förstod tydligen inte mig heller och vart helt utan anledning arg på mig (som jag uppfattade det hela) då hon börja hetsa upp sig över någonting och jag bara ryckte på axlarna. Jag vände mig om för att gå ner och ställa mig i någon annan kö men tro fan att hon följde efter och fortsatte och babbla. efter ett tag vart jag förbannad på att hon var förbannad,  och jag stannade och kollade henne rakt i ansiktet. hon stod tyst som om hon trodde att jag skulle säga någonting men ptsss, då sa hon på svenska 'vet du vart dom har bebiskläder' MEN HALLÅ LIXOM! HUR SVÅRT KAN DET HA VART ATT SÄGA DET PÅ SVENSKA FRÅN BÖRJAN!!!??? jag ryckte på axlarna och hon gick iväg. patetiska människa -.-'''''''''''''

Iallafall, nu ska jag laga mat :o UNGSPANNKAKA MED BACON :)  /kungabarnet

dagens citat

livet har sina goda stunder

och truefettos är bra


kalkon

Meningen med livet

Ja, det uppbenbarar sig mer och mer.. Facebook's egna TFklubb har under loppet av ett dygn lyckats locka åt sig hela 25 medlemmar. Jag blir uppriktigt stolt. Stolt över att dessa tappra människor suttit på sina - inte allt för bekväma -datorstolar, och med ett enkelt musklick kunna bekänna att det faktiskt uppfattat själva meningen med livet.

Och för er televisionberoende/ingetlivmänniskor: Visst har väl också ni upptäckt att även kosmetikföretaget Max Factor, sakta med säkert, böjat inse det hela när de i sin ständigt gående reklam för produkten False Lash Effect Mascara använder frasen;  "Var störst - var vackrats!"

Kalkon

jag förstår inte

Jag läste nyss i min religionskunskapsbok om buddhism och upptäckte något hemsk, buddhistiska munkar FÅR INTE äta efter kl 12 om de vill upnå nirvana (vilket är själva syftet med religionen)!! Hur klara de att leva? Deras religion går ut på att stoppa lidandet, men så har dem en sådan hemsk regel?! De säger ju emot sig själva, hur ska man kunna sluta lida om man inte får äta efter 12? Ack, ack, ack......

Dagen börja inte så bra, då lunchen inte höll True Fettos-standard, men artade sig mot eftermiddagen. Orsaken var denna att då åkte vi till vårt älskade donken och åt mellanmål. För er som inte vet så blev det andra dagen i rad, vilket jag tyckte var nämnvärt...




Food is my heart and soul


Den hemskaste platsen här på jorden..

Självklart talar jag om skolan. Skolan och dess fruktansvärda mat. Mat skall vara bra. Mat skall vara vackert. Man skall vara älskvärt. Mat skall vara kul. Mat skall helt enkelt vara ett nöje. Ett liv!

När nu de hemska, så kallade, "kockarna" här på skolan serverar den mest fasansfulla mat man kan tänka sig, blir man deprimerad. De förstör maten. De förpestar maten. Ingen kan väl påstå sig veta, under inga omständigheter, vad som försigår där inne bakom de mörka, låsta, förbjudna dörrarna.

Nej, jag säger som läraren bakom mig: "Någon måtta får det väl vara?"
Inte nog med att man finner hemsk saltgurka i rhod island-dressingnen.. Nej, i maten hittar man även
knastrande rå kyckling eller krulliga svarta hårstån, när man själv är blondin och brunett med rakt och vågigt hår.

Hej och hå, klassrådet börjar!
Kalkon


Vad är det frågan om!!!???

Jag gick upp idag, i mån av att komma i tid till skolan, MEN ICKE! då var bussen fullproppad med tunna pinnar vilket gjorde att jag hade mycket svårare att komma ut ur bussen när jag väl skulle vandra vidare till tåget. tack vare det så kom jag försent till skolan vilket inte gjorde så mycket dock efter som att vi inte hade PETRA PERSSON<333333333333 som jag och så många andra avgudar (hatar)  något enormt mycket, en gudomlig (dålig)  lärare så att säga (se ironin mellan raderna). Men som sagt, det jag ville säga var att vad är det för fel på igelstas mat!!!??? JISSES, man kan inte längre se vad det är man äter då de har slängt i allt möjligt. skulle inte förvåna mig om de börjar ha lökringar till pannkakor eller sylt till fiskpinnarna en vacker dag. Och all denna hemska mat, vem äter den? det kan jag tyvärr inte svara på iallafall. Men nog borde man få bra mat som man kan äta, som man kan bli mätt på för att sedan orka de fyrtiosjutusen timmar som vi går i skolan.
Må jag säga att yttrandefrihetsgrundlagen är en bra lag. tack och adjö! :) /Frida

En rivstart med riven ost

Jag måste få be att tala om att det är en ytterst enastående äta, nej jag menar förstås ÄRA, att vara med i TF. Efter ynka 10 minuter har vi redan fått in en fråga från ett hängivet fan: "vad måste jag göra för att bli member of the true fettos?". Ja, tyvärr kunde jag ej svara på den frågan och sade åt denna vilsna, anonyma P14:a att kontakta våra högst ädla bossar.. Vi får se uhr det går gör honom.


En liten fotnot:
Ser du ut som skapelserna på bilden har du en ypperligt liten chans att få ett ärofyllt medlemskap i True Fettos. To bad.


FACEBOOKGRUPP PÅ G!

VAD ÄR DET JAG LÄSER?!?! Varför får jag aldrig veta saker innan någon annan?

Bara för att säga emot mig själv; Det går ypperligt bra för den än så länge oprisbelönta (men vad enda in i hälleflundrans fantastiska fenor gör det?) FACEBOOKGRUPPEN 'WE <3 TRUEFETTOS', inom loppet av bara några ynka timmar har vi lyckats dra med dessa fenomenalt klyfftiga undrsåtar:

Karolina Mäcs (självfallet)
Frida Elfström (självfallet)
Bjarne Mehlqvist *
Fredrik Svensson *
Rebecca Larsson *

För övrigt vill jag passa på att meddela samhället om en ytterst viktig sak:
Jag har nu lyckats förbruka hela första lagret av min supersize-toffifee. Jävligt strongt!



* Tulpaner och gratis cheesburgare skickas till er snarast <3 

Gud har givit oss en gåva

Detta kom som en blixt från himmelen, jag menar.. Vem kom på den brillianta idén att skänka denna gåva till en vanlig människa. ETT ÅRS GRATIS HAMBURGARE!? rena rama drömmen. och jag ska då säga er en sak, att jag har varit med och tävlat, hihi. HEJA PÅ MIG, HÅLL TUMMARNA, KORSA FINGRARNA OCH HOPPAS PÅ ATT JAG VINNER. nu ska jag vara aktiv i telefon luren med en ung karlakarl som sitter vid andra sidan luren.


Es lebe die HAMBURGER

på tal om hemska sanningar...

Jag, Frida,,, har brytit en regel i TF's lagbok. Jag har nu levt på nutrilett i två dagar och känner mig alldeles tom, min mage ropar efter donken. jag skäms.. det gör jag verkligen, vad ska jag ta mig till?  mina tänder låter mig inte tugga, jag fick tandställning igår. Har ont som tusa när jag biter ihop, därför måste jag erkänna att jag måste avstå från den feta maten, dock är jag snart tillbaka på rätt spår. och det skall firas med tapco mat tycker jag!  Aldrig skall jag svika mina kära vänner, jag skall göra så gott jag kan för att få stå kvar vid eran sida. Hoppas att ni kan förlåta mitt val av näring dessa dagar, men som sagt jag drack nutrilett med choklad smak, alltså den onyttigaste. och det är ändå bättre än ingenting alls :)) 
Lad mad kommer i flodbølger<3333

En hemsk sanning...

Nu är det så här min kära undersåtar och blivande fetton.. Det har just skett en hemskt händelse inom TF, och jag kan inte vara en svekfull och dålig människa och medlem genom att hålla mina mörka hemligheter inom mig. Nej, här på TF's egna hemsida har vi inga hemligheter, jag låter både fettet och skvallret flöda:

Det var en vanlig tisdag.. Ja, det kunde ha varit vilken simpel och trist tisdag som helst. Dagen började med ett inte allt för intressant prov, följt av en lång, välbehövd håltimme. Självklart, absolut utan tvekan begav vi oss till älskade donken. Ja, resten vet ni om ni har läst det ovanstående inlägget.
 Nåväl, dagen fortsatte i all sin hast och precis som var och varannan vardag (+ helgdag) var jag och frida elfström alldeles utomordentligt sugna på födan från paradiset; NOIS THAIMAT.

Ja, ni förstår säkert att vi efter ett x antal timmar av längtan efter mat, hastigt bestämde oss för att återvända mot det fagra Östertälje för att få det vi suktat efter hela dagen. Men så plötsligt, som en blixt från klar himmel, var jag tvungen att protestera. Anledningen var tragisk, men sann: p e n g a r.

Nu har jag erkänt detta hemska brott, och det tynger fortfarande mitt hjärta. Men en sak är jag lättad över! Nois serverar inte den fetaste maten, de bjuder närmare bestämt på nyttigheter som grönsaker och kokosmjölk. Kors i allsin dar vilken tur jag hade att det inte handlade om käraste donken eller liknande..
Dessutom är min pappa en liten rackare när det gäller mat. Just like heaven så att säga.

Innebörden av TF

Att få vara med i True Fettos är mycket ärofyllt. Bara de som verkligen har kämpat och visat att det uppnår våran standard får vara med, och om du väl blir medlem måste du tänka på att du hela tiden represeterar oss. Du måste vara fet på heltid.


Vi äter inte för att leva, vi lever för att äta.


upptäck att det faktiskt finns en mening med livet;

nois thaimat
donken
nansys
kebabrullar x 1000064,49
görans kyckliggryta
barollo
tapco
greken
etc etc etc


i know you want it

Detta, mina bedårande undersåtar, är bara början. Med våran nya blogg + den utomordentligt vackra hemsidan (www.123minsida.se/truefettos1) som skapades detta oförglömliga datum, kommer vi erövra världen. WE WILL BEAT ANOREXIA!

Bered er på trubbel, fettotrubbel! För att förena allt i en rörelse.. för mer än så orkar vi ej.
God afton.

TF

Nu har Truefettos även hittat till blogg.se, så detta kommer bli våran matblogg.
Dagens rätt: DONKEN <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0