GUD HAR HÖRT VÅRAN BÖN!

Åh, lyckliga dag! Så som vi har bönfallit, så som vi har önskat, så som vi har hoppats! Efter en lång, lång tid av längtan har matguden Rånald som sitter någonstans och myser på ett fluffigt moln, hört våra klagosånger. Imorgon, mina vänner, får vi pannkakor med sylt i skolan!


GUD HAR HÖRT VÅRAN BÖN!

Åh, lyckliga dag! Så som vi har bönfallit, så som vi har önskat, så som vi har hoppats! Efter en lång, lång tid av längtan har matguden Rånald som sitter någonstans och myser på ett fluffigt moln, hört våra klagosånger. Imorgon, mina vänner, får vi pannkakor med sylt i skolan!


vårat budskap har spridit sig

Jag och min far satt och åt och när jag hade ätit färdigt;

Jag:
Nu är jag jättemätt...
Far: Det är ju det som är meningen med livet?


Vårat budskap sprider sig :')


President


kloka ord

Jag äter inte för att leva, jag lever för att äta, vad mer behöver man säga?


President




blogg.se har förstått det hela



ps. det inringade ordet uppe på flik nummer två är förstås FARMVILLE. Ingen invecklad förklaring behövs, tänk bara att man kan göra jobbiga saker, som att gå runt på en bondgård, UTAN att behöva röra sig! ds.
/Kalorina

onsdagsfunderingar + jobbiga situationer = bra situationer

Frida nr 1 (ja, du föddes ju faktiskt först), vilket mmmmmmmmmmmmmhgott och fint utseende!
Jag vill nästan skicka dig en hamburgare från donken med ett tackkort på.
Synd att man bara kan skicka typ.. blommor och andra nyttigheter. Okej, choklad är helt okej också..


Idag ska herrskapet ta den fruktade galna-gris-sjukan-sprutan. Jag har hört att den kan orsaka att man kan bli sjuk och må dåligt etc, vilket enastående fint och praktiskt tillfälle att bara ligga hemma och äta kalorier tänker jag!

R.I.P Robbans, om dom nu inte har byggt upp the godisaffär of heaven igen vill säga.

BYE / Kalori-Karolina


ny design

är den inte fin så säg? :')


President


HERO OF THE DAY

Älskade, fina, kära små undersåtar.. Jag har nu tänk att framföra en fin liten historia för er. Självklart kan jag välja att kopiera och citera alltihop, men jag väljer att berätta den med egna ord:

Det var en gång en liten pojke, ganska vanlig och sisådär lagom omtyckt. Hans namn var David och vad jag har hört bodde han i ett underligt hus med en svävande svart platta, utanför civilisationen, i en by som ingen riktigt visste var den låg.

Någon gång under Davids liv reste han och hans tillhörande kvinna (med ett namn som skulle passa bra här i TF*) till ett fjärran land. Och som alla andra hälsosamma människor här i världen skulle detta lilla sällskap äta pizza. David, som för tillfället var en mycket hungrig varelse, åt upp sin pizza (nästan) innan han hann få den, medans Fru David knappt hade kännt lukten av sin.

Plötsligt, som en blixt från klar himmel, dök en mystisk saffransfärgad typ upp. Han lovade David att han skulle få en till pizza om han åt upp Den ohungriges vackra och älskade mat. Självfallet gick David, som vid det här läget hade fått en vision och förstod meningen med livet (mat), med på detta utsökta förslag.

Sedan gick det som det gick. David åt sina tre pizzor och blir därför härmed utnämnd till Truefettos DAGENS HJÄLTE!


* Jag har hört att hon heter samma sak som två andra här på Truefettos!


PS. Hade det inte varit för din GLASSkommentar på facebook, hade jag blivit alldeles utom mig av oro för din skull Haldo! Jag fick nämligen höra en del hemskheter om dig under mina förberedande studier inför den ovanstående historian.

"Dessutom äter haldo som en liten tjej" ...!? DS

Kalkon 

RSS 2.0