Två berg i sundbyberg

Jag och den feta Frida (presidenten) befinner oss i sundbyberg för att lära en liten alex våra kunskaper om mat och dylikt. Vi börjar med Superchips som mellanmål och fortsätter senare kvällen med vitlök- och chilimarinerade kycklinggrillspett med färskpasta och bea + tzatziki! Till efterrätt får vi hoppas att det blir ice cream av någe slag, gärna ben and jerrys half baked eller baked alaska. Eller en klassikerlåda skulle sitta fint.. Skulle det vara så att vi inte orkar gå ner till affären får vi nöja oss med resten av chipsen vi har här hemma (2 påsar) samt ett x antal godispåsar som den lilla lärljungen medtog.

Uppdateringar kommer, adjö!
/Kalori-na

Dagens tips

Dagens tips, dagens tips, nanananana, dagens tips!
(sök på dagens tid på youtube hihihihi)

Jag tänkte bara vara bussig och slänga in ett jättesnällt tips här till alla trogna wannabe-fetton:

Tänk dig att du sitter vid bortet, helt perfekt förberedd för att äta en jättenormal och för övrigt jättegod nutellamacka. Plötligt känner du att "naej, det börjar bli så tråkigt med vanliga nutellamackor, även fast det är jättegott och särskilt med mjölk till, även fast mjölk för övrigt är äckligt". DÅ - mina kära vänner - har jag ett sådant underbart förlag som ni måste testa, för det är SKITGOTT!!!!

Så här gör du:
Tag en macka, gärna en god sådan, som skogaholmslimpa.
Bre på asmycket nutella, tills det räcker ungefär
Lägg på en eller två ostskivor (ingen äcklig jävla gouda eller hushålls-svett-ost. utan god ost)
KLART
eller aa, du måste ju äta den först också. men det förstår väl de flesta.

eventuellt
kan man ta bort osten och lägga på bananskivor
också skitgott. men lite för nyttigt i längden

Än en gång - varsågod!

God natt och god mat!
/Kalori-na

WILLYS!

Alla i hela världen vet att den bästa affären i hela världen (Willys) uttalas med dubbel-w, inte enkel-v. WWWWILLYS, inte jätteamerikanst så att Y:et blir som Ö, men W är W, och inte V. Slutpratat om den saken!
Nu beger jag och mina trogna anhängare oss ner för mördarbacken (vi får ta igen kaloriförbrukningen senare) för att köpa jättegoda saker inför kvällen. Vi ska grilla och det innebär MYCKET mat! Mmmh, jag längtar...
Är det någon som vill stötta Truefettos kan ni alltid köpa en GB Klassikerlåda till mig, det vore väldigt snällt (:
/ Kalori-na

Ett fint visdomsord

Inte skulle vi väl någonsin tro att Sean Banan den mongoliserade skulle komma med en sådan här JÄTTEfin fras:
"Kött fifän, eat some more, sluta se ut som en crackwhore!"
Jag måste säga att hela texten har ett så fruktansvärt fint budskap! Om mannen bakom den fick förbi skulle han garantera bli bjuden på tårta, så resonerar jag (: Jag kan också meddela allmänheten om att den andra kladdkakan för helgen (ja, det är ju sommarlov, och då räkas alla "perioder", sådom "Öppet-huset-perioden" som pågår nu", som helger) är på G! Och jag har tappat räkningen på alla chipspåsar som har funnits i huset!
Känns dessutom som att det blir pannkaksfrulle imorgon! Godast i hela världen blir det om man har vaniljglass, nutella och bananskivor i. Lyllos er som får så bra tips av mig. VERKLIGEN!!
Adjö / Kalori-na den feta!

RSS 2.0