mål med mitt liv

<3 = KungFors mål inom årets slut!

Så dåligt..

Tyvärr fortsätter Igelstavikens gymnasium att sjunka i rank här på true fettos. Nu när vi börjar gå mot onda, mörka tider känner man att det i princip bara finns en sak som lyser upp ens liv: Godis.

Och hur känns det då när man kommer tillbaka till skolan, trött och dödslängtande, och upptäcker att kiosken nu ägs av mattanterna, och att det enda man kan handla är jättenyttiga fullkornsäckelmackor och .. apelsinjuice..?!
Skam över denna hemska plats..



2011: Kalkon, Kungabarnet och Presidenten efter en hemsk, kalorisnål gymnasietid. Kvar finns bara skinn, ben och det som en gång var valkar..


sannigens sanning

''Ingen kärlek är mer äkta än kärleken till mat'' - George Bernad Shaw


Synd nog så håller inte Igelsta med om det och ger oss nu för andra året i rad SUMP mat :'(

//KungFors

Ni blir tyvärr inte av med mig..

Tyvärr. Det går inte. Jag tänkte hålla mig borta från bloggen.. MEN DET GÅR INTE!!! Se så upprörd jag blir..

Idag är det lill-lördag =hela tf samlade + aaasgod mat aka kött, bea och krocketter + mmmmmhjättemycket kalorier i form av.. mja, det har jag inte bestämt ännu. Vi får se till att handla på tom mage, då blir det massa olika goda saker. Jag längtarrrr..


Och för att hedra en mycket bra människa. Here comes your OWN 15 minutes of fame:

KIM LILLEMOR
(har jag för mig?) TERNESTÅL <3
aka K1M3N


Kalla det "avskedsbrev"

Jag vet inte vart jag skall börja.. Jag finner inga ord.. Allt känns helt plötsligt meningslöst. Grått och disigt. Värdelöst..

"Men vart i hela fridens namn är världen på väg?" tänker ni nu. "Skriver hon ett seriöst, deprimerande, extremt känslosamt inlägg?!"

Och ja, det gör jag. Det är precis vad jag gör. Jag skulle vilja kalla det för avskedsbrev.  För är det inte precis så det är? Mitt allra sista inlägg? Jo, mina damer och herrar. Stackars kalkon upplevde igår det mest hemska en människa här på jorden kan utsättas för. Jag, Julia Karolina Mäcs, blev igår, 6 augusti 2009, min egna födelsedag, bannlyst från true fettos. PÅ MIN FAVORITRESTURANG..!!

Nej.. Jag är mållös.. Jag hoppas att Kungabarnet och Presidenten en dag inser sitt misstag och låter mig komma tillbaka. Jag tänker vänta på den dagen..

Och trots pannkaks- och pizzadieten under större delen av sin uppväxt, kommer jag aldrig någonsin se Rebecca Larsson som en medlem av True Fettos. Aldrig.


Feting farväl + adjö / Edert före detta Kalkon-patrons-hjon 



HAPPY BIRTHDAY FETTOOO (8)

Ja, mina damer och herrar och ni där emellan.. Så var det äntligen dags för den sista av oss här på TF att uppnå den mest världelösa ålderna i hela vida världen..  sjutton år. Nåja, inte ska man väl klaga inte, men tanke på att en födelsedag är alltid en födelsedag, och så vitt jag vet har det alltid inneburit och kommer alltid, för evigt och ännu längre, innebära: TÅRTA!!! Och inte nog med det, som grädde på moset har vi även bokad bord på världens mest underbara resturang (efter donken och nois): Barolo :')))))))))

OCH.. för er extraordinära människor som grattade mig via den fabulösa hemsidan bilddagboken. Here's your 15 (om ens det) minutes of fame!!

Ida Asplund Samuelsson aka Somrigost

André Lopes aka A-Lo

Joakim Löfgren aka Jooke24

Kim "I dunno:O" aka K1M3N

Sara Lindberg aka UncleSalty

Olivia Söderström aka OoliviaaS

Robert Forsgren aka Forskan

Angelica Sjölin aka AaangeliicaS

Elias Mäcs aka Blitzer

Ida "Någonting på P" aka Gothgirl

Angelica Wallen aka Angelica Wallén

Frida Nygren aka Fnygren

Linnea Persson aka MissMorran

Martin Janda aka Janda90

Bedo Wanis aka Bedooo

Mathilda "Antingen Jansson eller Johansson eller någe sådant" aka Mjss0n

Lisa Svärd aka Lisasvard

Fredric Austa aka Austa

Lenny Paulsen aka LennyLorentz

Med tanke på att den här listan tog cirka sju år att göra så får ni acceptera och helt enkelt ignorera (tröstät, det fungerar)
eventuella stavfel eller liknande åstadkommor, eftersom att jag inte bryr mig om dom någonstans (:
och ni som känner er manade att någon gång berätta för mig vad ni heter i efternamn kan ju för all del höra av er (Y)

RSS 2.0