asuuum!

If we arent meant to have late night snacks then why is there a light in the fridge?

hihi, tack lamporrr<3
/Frida fried

vad ska hända härnäst....

MITT SIMS HAR SLUTAT FUNGERA, den hatar mig.. VARFÖR!? vad ska jag nu sitta i sängen och spela medans jag äter godis? :'( inte helt okej. brb ska tröst äta lite....

btw vi får inget gym kort detta år av skolan vilket innebär att godis+barolo+donken+chips+läsk+popacorn+allt gott= 10000 kg uppgång, how wonderful isnt that!? :')
dock är det första skolmatsomgången imorgon :| får se om vi klarar av ett år till utan att svälta på bröd och vatten.

feel free att skicka gåvor till igelstavikens gymnasium (frida,frida,karolina) alltså matgåvor, det UPPSKATTAS!

//Frida fried

Ett litet snabbt råd

Till alla människor där ute, som någon gång har känt av det där fruktansvärt jobbiga dilemmat "var ska vi äta någonstans???????". Jag vet. Det är svårt.. Det finns ju så OLIDLIGT måna alternativ! Och sedan finns det ju olika tillstånd man kan vara i också, vilket gör det hela ännu svårare. För att göra det hela lite lättare för er har jag sammanställt en mycket fin lista;
Om du känner dig rik
Barolo
(Oxfilépastan, kycklingpastan eller plankstek)
Caesars
(Kycklingfajitas)
Om du känner dig fattig
Stanna hemma och ät något asgott istället
(Nudlar med skrivad paprika, makaroner med grillkrydda eller typ pannkakor. Chips fungerar också)
Pastahuset
(Kycklingsallad med Rhode Island-dressing)


Om du känner dig bakis
Gabos Pizzeria
(Kebabrulle eller Hawaii med vitlökssås på sidan)
Donken
(Den klassiska Bakis-menyn: Chicken burger/tasty/feast meny + en cheeseburgare utan lök, senap och gurka + ostdipp + glass med chokladsås)


Om du känner dig exotisk
Nois Thaimat
(Kycklinggryta med röd eller grön curry)
Full House
(Kyckling med blandade grönsaker eller friterad kyckling/fläsk med sötsur sås)
Minako
(Teriyaki)


Om du känner dig stressad
Det är väl ganska uppenbart att du då bör gå till det som är närmast :O
Varsågod för att jag gör livet lättare att leva!
Aravioli!

NU ÄR DET ALLVAR!!

Fy vilken dålig stil utav oss på TF, vad menar vi egentligen men dessa uppehåll och pauser? Ingenting!!! Vi kunde lika gärna gå på varsin diet och springa marathon varenda eviga dag.. Shame on us!!
Nåväl, mycket har hänt under sommaruppehållet; Jag (den fetaste av oss alla) har fyllt myndig. Vilken ärans tårtdag måste jag säga! Men det jag egentligen har på hjärtat är en rörande och halsbrytande historia, som jag bara måste dela med mig av. För allas säkerhet vill jag meddela att det finns delar av berättelsen som är aningen otäcka, så det hela läses på egen risk!
Det var en sen augustikväll, mörkret hade sedan länge tillbaka legat som en kylig mantel över den ökända staden Södertälje. Just den här kvällen hade en mycket trogen medlem utav True Fettos varit på uppdrag på helt fel sida av staden, och till råga på allt var hennes fordon inget annat än en halvrutten cykel..
När hon och hennes, något oanständiga, kompanjon hade nått sitt mål och äntligen var hemma efter en fruktansvärd färd fylld av hemsk kaloriförbränning och dylikt kom det välkända chipssuget krypande ut ur alla hörn och kanter utav jordens materiella ting! Just som de två suckat djupt och hoppet hade tappats - det är nämligen så att det inte finns några TF-vänliga affärer med anständiga öppettider i det ack så hotfulla Södertälje - fick den misstrogna kamraten syn på klockan.. Den visade 21.55.. De två såg allvarligt på varandra under några få slow motion-sekunder, i ögonvrån såg de att några skott sköts och de var tvungna att smidigt ducka undan för att inte bli träffade. Några ninjor flög förbi och gav dem de onda ögat.. Sedan gick tiden tillbaka till normal, och de tog snabbt på sig sina fulaste skor och sprang ned för alla tre trappor, ut genom porten, förbi den ödsliga gungställningen, över den fuktiga gräsmattan. Trots att benen värkte och känslan av att förlora kroppsvikt tog över fortsatte hjälten att springa för det enda viktiga i livet. Hon skulle hinna, om det så skulle kosta henne livet!
När de kom fram till den tomma parkeringen sjönk hoppet en aning, och de saktade ned farten. De kom fram till den gudomligt välkomnande och upplysta entrén och skyndade sig in. Säkerhetsvakten som redan var där granskade dem en stund, men de var för snabba för att hinna bli stoppade. De kom fram till den gyllene, vackra, ack så underbara chipshyllan och fick syn på en gåva från kalorihimlen; Två för 40! (Ja, det är Södertäljes dyraste butik MEN DET VAR VÄRT DET!!) Ett sådant erbjudande betyder inget annat än att man måste ta det, och så blev det.
De kunde äntligen andas ut, uppdraget var slutfört och nu kunde de långsamt och försiktigt gå hem för att äta upp sina Superchips Sour cream & onion och Gräddfil & franska örter, tillsammans med tortilla-dipp. Kvällen var räddad, och de kalorier som förlorades på kuppen, ersattes snarast med nya.
SNIPP SNAPP SNUT, så var sagan om hjälteKAROLINA slut!
PS. Dom är asgoda!!! DS.

RSS 2.0