Sagan om Kalorinas återkomst

Sådärja! Nu är Kalorina den feta hemma från en vecka på Kreta. Med wannabe-all inclusive. Det är klart att man förväntar sig mat 24/7, men riktigt så var det inte. Men jag nöjer mig med glass 2-3 gånger om dagen och totalt 4 chipsprodukter.

Det allra bästa i mitt liv nu är Fanta Floats* (ja, i plural, vem klarar sig på en?) samt lös-te med så mycket honung att det ilar i tänderna.
* Det verkar som att många ute i samhället har missat denna underbart genialiska uppfinning. Det är inte lätt när informationsflödet inte räcker till... Det är precis som på Igelstavikens gymnasium! Nåväl, det hela handlar helt enkelt om att lägga x antal glasskulor (heja vanilj) och hälla på x antal deciliter fanta (hela apelsin)! Godare än väldigt mycket annat just nu.
Stay fat! / Kalorina


hälsningar från Öret!

Jaa nu när karolina lade upp en länk på facebook blev ju även jag påmind om denna fantastiska blogg! Jag kan ju säga att livet här i Örebro till största del går ut på att äta, sova och dricka alkohol nu under nollningen vilket är väldigt bra för mitt kaloriintag eftersom att det oftast slutar med att man är för trött för att laga mat och äter ett par chipspåsar eller går ner till pizzerian som ligger en minut härifrån :') så på tal om mat så känner jag att jag börjar bli lite hungrig så jag får väl se till att äta något nu!

På återseende mina vänner!

/ President

RSS 2.0